MacServer MacServer Kontakt Ressurser Webtjenester
     

Webutvikling
etter behov:

Nettbutikker
Auksjoner
Forum
Webdatabaser
Interaktive moduler
VideokonferansingKontakt oss for mer info:
90 19 70 72
* Hovedside

* Webtjenester

* Midler og ressurser

* Kontakt oss

Macdybde!
  På jakt etter et bra server-alternativ?
Med tjenester à la carte og tilpasset egne behov og budsjetter?


Da er MacServer kanskje stedet for deg: vi har plass til noen kunder som ønsker å dele godene med oss. Vårt server system er bygd med tanke på maksimal hastighet og topp sikkerhet. Tre hovedservere (2 G4 og 1 G5 Xserve) suser av gårde på en 100 Mb-linje, i et avkjølet og sikret serverrom. Vi bruker et sett av spesialvalgte programmer som gir oss et kraftig spekter av muligheter, fra kjapp håndtering av store databaser til proff video streaming.

Vi gjennomfører webprosjekter etter behov: oppdragene gjelder hele websiter, eller kun ekstra moduler for eksisterende websiter. Vi påtar oss fullt ansvar for vår del av prosjektet, fra planlegging og programmering til hosting på våre servere. Eksempler på spesielle oppdrag: nettbutikk, forum, auksjon, videokonferanse...
Du kan også skaffe deg en serversete og benytte deg av vår infrastruktur, med eller uten bistand.


En eksklusiv serverklubb?
Ikke akkurat en eksklusiv serverklubb, men... nesten.
Vi har et begrenset antall serverseter. Som kunde hos oss får din egen serversete, uansett hvilken løsning du velger. Antall serversetene er begrenset for å sikre både masksimal ytelse og topp responstid for alle domenene/prosjektene. Dette blir på ingen måte noen "industriell" serverløsning der dine websider drukner bl. tusener av domener. Her tar vi sikte på å holde en høy standard, med topp fart for alle tjenestene, tett oppfølging, kontinuerlig overvåking og stadig videreutvikling.

Er man ute etter kun webhosting, kan vi tryggt anbefale Domeneshop, for både kvalitet og uslåelige priser på webhosting.Hvorfor velge oss da?
Her er noen gode grunner:
*Fleksibilitet
*Brukervennlighet
*Topp ytelse
*Maksimal sikkerhet
*Lønnsomhet
*Bistand etter behov
*Tilgjengelighet
*Avanserte løsninger

Kort sagt, fordi dine kunder fortjener markedets beste, til enhver tid. Webtjenestene skal betjenes slik at de tilsvarer dagens forventninger i både ytelse og responstid. De skal serveres med både pålitelighet og sikkerhet. De skal kunne måle seg med store webløsninger som har kostet det mangedobbelte å utvikle og drive. Vi har referanser fra trofaste kunder som har stolt på oss i flere år.

MacServer
 


MacStar.net, MacCafe.net & MacServer.net © 1998-2006