MacServer MacServer Kontakt Webtjenester
   

Webutvikling
etter behov:

Nettbutikker
Auksjoner
Forum
Webdatabaser
Interaktive moduler
VideokonferansingKontakt oss for mer info:
90 19 70 72
* Hovedside

* Webtjenester

* Midler og ressurser

* Kontakt oss
 
Erfaring og kompetanse
MacServer.no styres av en liten gruppe Mac-fans i foreningen Welcome To The World. Vårt mål er å videreutvikle et uavhengig og kraftig Mac-miljø innenfor og rundt internet. Vi forsker, utvikler og selger internettjenester og -løsninger. Vi har kompetanse innen webutvikling primært, men også innen videoredigering og eletroniske media. Vi har et nært samarbeid med et lite antall dyktige designere.


Maskinpark
Vi er basert i Oslo og Fredrikstad, med ad-hoc lokaler i Oslo. Vi disponerer en liten maskin park - 12 Macer - som dekker en bred skala: fra OS 9 trofaste mail servere til topp avansert OS X G5 Xserve.
Tre av disse er hovedservere som er plassert i et avkjølet og sikret serverrom knyttet til en 100Mb-linje. Alle 3 er rikelig utstyrt med RAM, og bærer tilsammen et lite antall domener og databaser:
*En G5 Xserve 2x2 Ghz - Mac OS X
*En QuickSilver G4 925 Mhz - Mac OS 9
*En QuickSilver G4 800 Mhz - Mac OS 9
Sistnevnte blir snart erstattet med en G4 2x1,25 - Mac OS X.Software
Vi kjører utelukkende Mac-løsninger fra A til Å. Dette gir oss maksimal effektivitet, ytelse og ikke minst sikkerhet. Vi har 3 webservere:
*WebStar 4.5 på Mac OS 9
*WebStar V på Mac OS X
*Mac OS X Server (siste versjon 10.3.8)
Vi kjører bl.a. 4D Buziness Kit, NetCloak (både på OS 9 og X), WebSiphon, MySQL, flere mail servere, pluss diverse verktøy for back-up, statistikk, overvåking, vedlikehold, etc ... Vi kjører også QuickTime Streaming Server for live audio og video, og SSL for sikre transaksjoner.

MacServer
 


MacStar.net, MacCafe.net & MacServer.net © 1998-2005